Camperplaats Oan 'e Poel Terherne

Een prettig verblijf voor iedereen

U bent van harte welkom op ons terrein. Aangezien we specifiek als camperplaats zijn ingericht kunt u op elk willekeurig tijdstip ons terrein betreden en weer verlaten, ook tijdens het verblijf. Wij sluiten het terrein niet af.

Houd rekening met onderstaande richtlijnen voor aankomst, verblijf en vertrek. Zodra u met de camper een plaats uitzoekt zien we dit als een overnachting. U bezet dan immers een staanplaats.

 

 


 

Faciliteiten

Algemeen
- Betalingen zijn contant/pin– Gratis
- Alle staanplaatsen hebben hun eigen stroompaal
- Water is te verkrijgen via het watertappunt
- Er is een vuilwaterafvoer en rioolafvoer
- Houd rekening met andere campergasten met tenten etc.
- Avondrust op de camperplaats tussen 23:00 uur en 07:00 uur
- Open vuur is alleen toegestaan bij de daarvoor aangewezen plek (vuurschaal ) komt nog.
- Aansprakelijkheid voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op de camperplaats bevindende goederen of voor ongevallen van mens of dier aanvaarden wij niet. Voor verzekering van tent of camper  tegen storm, brand, diefstal e.d. dient u zelf zorg te dragen.
- In geval van beschadiging, diefstal, verlies van het voertuig of andere eigendommen Camperplaats Oanepoel kan niet aansprakelijk worden gehouden.

Sanitair
Er is geen openbaar douche en wc.

Huisdieren
- ​Zijn welkom mits aangelijnd
- Honden uitlaten buiten de camperplaats
- Honden niet gedurende een hele dag achterlaten in de camper
- Graag dagelijks checken of er geen uitwerpselen langs of onder uw camper liggen

Afval
- U kunt u afval kwijt in de daarvoor bestemde container bij de poort
- Karton/papier en glas graag scheiden van het restafval

Contact
Indien u vragen of opmerkingen heeft dan horen wij dat graag. Laat gerust een berichtje achter in de brievenbus. Bij dringende zaken, klachten of problemen kunt u gebruik maken van het volgende telefoonnummer om telefonisch contact te krijgen met de beheerder 06-42443115. Indien de regels niet voorzien in een situatie, of wanneer het nodig is hiervan af te wijken, dan zal de terrein eigenaar hierin besluiten. Camperplaats Oanepoel is bereikbaar via de oprit  van vakantiewoningen waterpark Oan ‘e Poel. Dit is de eerste weg rechts in het dorp Buorren (vanuit Joure). Het is mogelijk om maximaal 4 plekken te reserveren, echter heeft een plaats maar niet een specifieke plek. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.

Prijzen

- Camperplaats (2 personen ) €15,- p.n.
- Toeristenbelasting €1,50 p.p.p.n.
- Extra persoon €2,- euro p.n.
- Hond €1,- p.n.
- Electra gratis
- Afval gratis
- Water gratis
- Waterafval afvoer gratis

Reserveren camperplaats

U kunt een camperplaats boeken via www.campercontact.nl.


Terherne

Terherne is een heel gezellig dorpje. Er is genoeg te doen en alles op loopafstand. Er zijn winkeltjes, museum en vele restaurants, waar u heerlijk kunt eten en/of op het terras kunt zitten. Jorgos, Grieks afhaal is echt een aanrader. Ook kunt u in de oudste en gezelligste kroeg van Friesland borrelen en lokale (vakantie)gasten ontmoeten. In Terherne is ook een supermarkt waar u ’s ochtends verse broodjes, beleg of jus d'orange kunt halen.


Wat te doen in de omgeving

Heerlijk fietsen, er is een pontje in het dorp die u in een kwartier naar de andere kant brengt. Naast dat het een leuk tochtje is bent u zo naar de andere kant en fietst prachtig langs het Sneekermeer en bent in 11 km in Sneek. U kunt dit rondje afmaken door over Uitwellingerga en Joure , het pontje te nemen bij Rufus, daar bent u binnen 10 km dan weer terug op bestemming.

Met bootje het water op. Heerlijk varen over de terhernster Poelen met een tendersloep of zeilend met een polyvalk. U kunt ook nog sups en kano’s huren om de eilandjes op het meer te ontdekken.